Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je op zoek naar inspiratie? Heb je een specifiek artikel in gedachten? Ben je benieuwd wat wij kunnen leveren? Neem dan gerust een kijkje in onze Online catalogus voor bedrukte promotieartikelen.

Ook tonen wij op onze online catalogus en webshop altijd een actueel aanbod aan seizoensproducten. Denk aan relatiegeschenken tijdens de feestdagen of promotionele items voor sportevenementen.

Effingo is daarnaast ook betrokken bij Corona Beheer. Een samenwerking tussen diverse specialisten uit de IJmond die de krachten bundelen om jouw werkplek ‘corona proof’ te maken.

Bezoek de online catalogus
Effingo-Reclame-Heemskerk-Promotieartikelen-Laten-Bedrukkenonline-catalogus-voor-bedrukte-promotieartikelen-Mondkapje-bedrukken-Corona-Covid

Liever gelijk een advies op maat? Profiteer dan van ons stappenplan.

Onze online catalogus is natuurlijk erg handig maar soms is het fijn om geholpen te worden bij het maken van de juiste keuzes. Zodoende bieden wij een stappenplan aan, waarbij we jou helpen met het vinden van de juiste promotieartikelen voor jouw bedrijf.

Profiteer van ons stappenplan.

Stap 1 - Persoonlijk plan

We starten met het bepalen van je doelgroep en budget, waarna we een persoonlijk plan voor je opmaken. Hierin stellen we verschillende geschikte promotieartikelen voor en hoe deze je kunnen helpen je doelstellingen te bereiken.

Stap 2 - Maatwerk en realisatie

Nadat we een keuze voor een promotieartikel hebben gemaakt, pakken wij de draad verder op. Zo regelen wij het ontwerp, zorgen voor de productie na goedkeuring, doen de kwaliteitscontrole en leveren een kant en klaar product bij jou af.

Stap 3 - Bereik je doel

Binnen no-time kun jij met je nieuwe bedrukte promotieartikelen aan de slag. Je brengt op positieve wijze jouw bedrijf onder de aandacht, met het gewenste resultaat. Alleen dan is je investering de moeite waard!

Wil je jouw bedrijf ook effectief promoten?

Laten we dan aan de slag gaan met het stappenplan voor het kiezen van de juiste promotieartikelen voor jouw bedrijf.

Aan de slag!